Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία ΝΑΪΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Πρόεδρο και Διευθύνων σύμβουλό της κ. Ηλία Εμμανουήλ Τζουφέτα. Από την ίδρυσή της έως και το 2006 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των κατασκευών, κατασκευάζοντας διάφορα κτίρια καθώς και δημόσια έργα.

Από το 2006 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρώτη το 2007 κατασκεύασε και σύνδεσε τα πρώτα ιδιόκτητα φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 500 KW στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας του δικτύου ΔΕΣΜΗΕ Α.Ε. σε συγκεκριμένες θέσεις στο νομό Αχαΐας.

Από το 2009 η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει σε διάφορες θέσεις στο νομό Αχαΐας φωτοβολταϊκά πάρκα για λογαριασμό τρίτων που ξεπερνούν σε ισχύ τα 2 MW σαν υπεργολάβος και 4 ΜW σαν εργολάβος.

Επίσης έχει μειοδοτήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες 7 MW για διάφορους πελάτες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, μας ωθούν στην συνέχιση του έργου μας θέτοντας πάλι υψηλούς στόχους εφόσον υπάρχει ζήτηση για περισσότερες αδειοδοτήσεις και κατασκευές.

Ισολογισμός έτους 2011

Ισολογισμός έτους 2012